Végre megkezdődik a Dózsa György út M3 kihajtó - M3-as feletti híd közötti szakaszának felújítása

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a 3105 j. út (Dózsa György út) 0+670 – 1+120 km szelvényei közötti szakaszon (az M3-as autópálya kihajtó útjának csatlakozásától a település központja felé, az M3-as autópálya feletti híd előtt lévő gyalogátkelőig) a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyfelületű burkolat-felújítási munkálatokat végez a

2018. június 18-29.

közötti időszakban. A felújítás keretein belül a Közút munkatársai a fenti útszakaszon a kopó, és kötőréteget is cserélni fogják.

A beavatkozások időtartama alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, sebességkorlátozás és időszakosan jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben.
 
A karbantartási munka pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról a www.utinform.hu elérhetőségen is tájékozódhatnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Megyei Igazgatóságának területileg illetékes monori mérnöksége részéről a kapcsolattartó:

Gőz József, mérnökség-vezető
e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
mobil: +36 30 222-6534

A felújítási munka elvégzésének ideje alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Helyünk a nagyvilágban

Testvértelepüléseink

Falugondnok Facebook oldala

Falugondnok Facebook oldala

Bag Wiki

Ország  Magyarország
Régió Közép-Magyarország
Megye Pest
Járás Aszódi
Jogállás nagyközség
Polgármester Jamrik László (független)
Irányítószám 2191
Körzethívószám 28

Véletlen kép a galériából

bag_ltvnyossgai_20110130_1927364323.jpg