A Gödöllői Rendőrkapitányság és Gödöllő Város, gyermeknap alkalmából 2018. június 6-án hagyományt teremtve „Varázskréta” címmel aszfaltrajzversenyt hirdet.

A rajzverseny témája a biztonságos világ és a biztonságos közlekedés. A gyerekek varázslatos fantáziával rendelkeznek, szeretnénk, ha az aszfaltra varázsolnák azt a világot, ami a biztonságot jelenti számukra. Ezzel a rendezvénnyel lehetőséget biztosítunk a gyerekeknek és a fiataloknak (középiskolásoknak), hogy megmutassák, mit jelent számukra a biztonság, mit gondolnak arról, ha azt hallják iskolai vagy cyber erőszak, hogy akadályoznák meg, hogy a kábítószer beszivárogjon a saját illetve társaik életébe. Mit jelent számukra a biztonság, ha gyalogosként kilépnek az utcára, beülnek szüleik mellé az autóba, vagy kerékpárral önállóan közlekednek.

A versenyen 4 fős csapatok versenyeznek majd 3 kategóriában. Alsó tagozatos diákok (1-4. osztály), felső tagozatos (5-8 osztály) illetve középiskolás (9-12. osztály) fiatalok vehetnek részt az aszfalton.

A rendezvény 2018. június 6-án kerül megrendezésre Gödöllő LIDL áruház előtti aszfaltozott parkolójában.

A verseny fontosabb tudnivalói még:

  • Június 6-án 09.00 órakor kezdődik és várhatóan 12.00 óráig tart. Megnyitóval indul és ünnepélyes eredményhirdetéssel ér véget.
  • A verseny egy helyszínen zajlik, a diákok a LIDL lezárt parkójában csillogtathatják meg rajztudásukat.
  • Az érdeklődő és vállalkozó szellemű fiatalok, amíg a Zsűri a pontozással lesz elfoglalva, addig bűnmegelőzési és balesetmegelőzési témájú teszt lapokat tölthetnek ki apróbb ajándékok fejében.

Helyünk a nagyvilágban

Testvértelepüléseink

Falugondnok Facebook oldala

Falugondnok Facebook oldala

Bag Wiki

Ország  Magyarország
Régió Közép-Magyarország
Megye Pest
Járás Aszódi
Jogállás nagyközség
Polgármester Jamrik László (független)
Irányítószám 2191
Körzethívószám 28

Véletlen kép a galériából

esemnyfotk_2010_20110211_1422139609.jpg